Noć muzeja

Noć muzeja

Počela prodaja ulaznica za 13. Noć muzeja

Trinaesta po redu Noć muzeja održaće se 21. maja širom Srbije, a karte za dešavanja na 70 lokacija u Beogradu upravo su puštene u prodaju.

Više od sto dešavanja očekuje Beograđane i njihove goste u najlepšoj majskoj noći tokom koje će muzeji, galerije, kulturni centri i druge brojne institucije otvoriti svoja vrata od 17 časova pa sve do sat iza ponoći. Ulaznice za sva dešavanja već se mogu kupiti po pretprodajnoj ceni od 400 RSD, dok će na dan manifestacije, 21. maja, cena iznositi 450 RSD. Kao i ranijih godina, jedna karta za Noć muzeja važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Uz tradicionalnu podršku Direkcije za javni prevoz grada Beograda, ulaznica za Noć muzeja će na dan manifestacije važiti kao putna isprava na svim linijama gradskog prevoza u periodu od 16 časova do ponoći.

Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima CS Eventima. Više informacija o lokacijama mogu se pronaći na www.eventim.rs.

Besplatni bilteni Noći muzeja u papirnom obliku dostupni su u Turističkom info centru, Knez Mihailova broj 5. Elektronski oblik biltena može se prelistati ili preuzeti ovde.