Noć muzeja, 19. maj 2018. od 17:00 do 01:00

Servisne informacije

Gde, šta i kako u Noći muzeja?

Group 2

PREVOZ

Uz veliku podršku Sekretarijata za javni prevoz ulaznica Noći muzeja važi kao vozna isprava u Beogradu na svim linijama javnog prevoza 19. maja od 16 sati do ponoći.

Linije gradskog prevoza pomoću kojih možete stići do najudaljenijih lokacija i njihov red vožnje:

Javni akvarijum i tropikarijum Beograd – autobuska linija 44 (stanica Topčiderska zvezda od koje se lokacija nalazi na deset minuta hoda)
Muzej Vespa – autobuska linija 44 ( stanica Topčiderska zvezda od koje se muzej nalazi na deset minuta hoda)
Legat Petra Lubarde - trolejbuske linije 40 i 41 
Dvorski kompleks Dedinje – autobuska linija 42 
Vazduhoplovni muzej – autobuska linija 72 

Karta Noći muzeja je validna kao putna isprava u Beogradu na svim linijama javnog prevoza 19. maja od 16 do 00č. (karta ne važi kao putna isprava na linijama na kojima saobraćaju mini busevi, kao npr. E6 itd.)

 
Group 3

BILTEN

Biltene mozete preuzeti u prostorijama Turističke organizacije Beograda (Knez Mihailova 56) svakog dana u periodu od 9 do 19h ili na našem promo pultu u Knez Mihailovoj kod fontane Vrelo od 16. do 19. maja u periodu od 11 do 20h.

 
Group 4

ULAZNICE

Ulaznice za Noć muzeja po ceni od 450 rsd mogu se kupiti u pretprodaji na svim Eventim prodajnim mestima dok će se u toku trajanja manifestacije moći kupiti na većini lokacija. Kao i ranijih godina, jedna karta za Noć muzeja važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

 
ico6 copy 4

POGODNOSTI UZ ULAZNICU

Uz divnu saradnju sa Ušće TC i vašim omiljenim brendovima, sa pokazanom kartom Noći muzeja, moći ćete da ostvarite popuste u mnogim radnjama.