Noć muzeja

Svilajnac

Noć muzeja

Prvi noćni obilazak Prirodnjačkog centra Srbije

Ove godine naša vredna zajednica žena u Udruženju po prvi put organizuje izložbu za Noć Muzeja sa šarenim programom. Zaokružite na mapi i ovo mesto na adresi Cara Lazara 23.

18. maja 2019. godine posetioci će po prvi put imati priliku da obiđu Prirodnjački centar Srbije u toku večernjih časova. Sve muzejske postavke, kao i Dino park će biti diskretno osvetljeni što će posetiocima pružiti jedinstven doživljaj i nezaboravno iskustvo.

Program:

Od 19.00 obilazak svih izložbi u pratnji vodiča

Od 22.00 obilazak svih izložbi sa baterijskim lampama i prigušenim osvetljenjem u pratnji vodiča

Od 18.00 - 24.00 ulaz u Prirodnjački centar Srbije je besplatan.

Prirodnjački centar Srbije Svilajnac Kralja Petra Prvog 111, 35210 Svilajnac

Prirodnjački centar Srbije Svilajnac predstavlja spoj nauke, obrazovanja, zabave i turizma na jednom mestu, na vrlo specifičan način, a takav koncept čini ga jedinstvenim u ovom delu Evrope. Atraktivnost Prirodnjačkog centra Srbije ogleda se u jedinstvu velikog izložbenog (muzejskog) prostora i zabavnog dino-parka na otvorenom. Muzejski deo Prirodnjačkog centra Srbije čini 8 tematskih izložbi, koje se nalaze u samom objektu, dok se jedna izložba nalazi u parku, u unutrašnjosti modela vulkana. Izložbe koje čine stalnu postavku su: Geološki vremeplov, Svet dinosaurusa, Nebesko kamenje, Životinje Afrike, Svet minerala i stena, Biodiverzitet Srbije, Mamut Kika, Geodiverzitet Srbije i Vulkan.

telefon: 035/8814001 e-mail: info@prirodnjackicentar.rs website: www.prirodnjackicentar.rs|www.prirodnjackicentar.rs