Noć muzeja

Niš

Noć muzeja

Izložba slika Marije Curk

Ove godine naša vredna zajednica žena u Udruženju po prvi put organizuje izložbu za Noć Muzeja sa šarenim programom. Zaokružite na mapi i ovo mesto na adresi Cara Lazara 23.

Rođena 1995. godine u Nišu. Diplomirala je na Departmanu za likovne umetnosti na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu 2016. godine u klasi profesora Katarine Đorđević. Godine 2017. završila je master studije na Fakultetu likovnih umetnosti, Univerziteta umetnosti u Beogradu u klasi profesora Gordana Nikolića. 2018. godine je upisala master studije na odseku za Konzervaciju i restauraciju na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu.

Umetnica će 18.05.2019. biti prisutna u Galeriji od 18.00 - 22.00 i komunicirati sa posetiocima.

Galerija art55 Ćirila i Metodija 17a

Galerija "art55" nalazi se u Nišu na uglu ulica Ćirila i Metodija i Prvomajske. Izložbeni prostor je dobijen na korišcenje da bi se umetnicima iz regiona pružila prilika za izložbe i druge vidove komunikacija kako sa zainteresovanim za umetnost tako i sa drugim umetnicima.

Pored stalne prodajne postavke, galerija organizuje razne autorske i tematske izložbe. Pozvani umetnici mogu slobodno koristiti prostor za izložbe i isprobavanje drugih vidova prezentacija.

Galerija ima svoj programski savet.

U sklopu galerije je i radionica za uramljivanje slika.

telefon: 018 240307 e-mail: galerija@art55.rs website: http://www.art55.rs |www.art55.rs