Noć muzeja, 19. maj 2018. od 17:00 do 01:00

Inđija

Noć muzeja, 19. maj 2018. od 17:00 do 01:00

Izložba radova

Izložba radova

Dejan Ivanović, „Street art“ –izložba radova.

Udruženje likovnih umetnika Inđije organizovaće javni čas crtanja i slikanja na šetalištu u centru grada. Pravo učešća imaju svi zainteresovani građani, bez obzira na starosnu dob. Pored ove radionice, članovi udruženja će napraviti izložbu svojih radova koja će biti prodajnog karaktera.

Kulturni centar Vojvode Stepe 40a

Početkom maja 2001. godine, SO Inđija je u saradnji sa organizacijama USAID i OTI započela projekat pod nazivom «Građanski parlament» koji je za cilj imao realizaciju arhitektonsko-građevinskih i infrastrukturnih projekata od opšteg društvenog interesa. Voljom građana, pristupilo se rekonstrukciji Sokolskog doma u Inđiji, koja je završena maja 2003. Rekonstruisan Sokolski dom otvoren je 15. maja 2003. Otvaranjem modernog Kulturnog centra, kao osnove daljeg kulturnog razvoja grada, rešen je višegodišnji problem Opštine Inđija. Tokom proteklih šest godina rada Kulturni centar Inđije je postao prepoznatljiv kao jedan od najuspšnijih primera decentralizacije kulture u Srbiji. Kulturni centar poseduje pozorišno-bioskopsku salu sa 203 mesta, konferencijsku salu / galerijski prostor sa 40 mesta modernog i prijatnog enterijera, KC café club, savremenu audio/video /scensku opremu.
Od 2007. godine u sastavu Kulturnog centra nalazi se i Kuća Vojnovića, sa legatima Đorđa Vojnovića i Nikole Petkovića i galerijskim prostorom.