Noć muzeja,
19. maj 2018. od 17:00 do 01:00

Subotica

Noć muzeja, 19. maj 2018. od 17:00 do 01:00

Retrospektiva omota i plakata grupe Hton

U okviru vizuelne retrospektive grupe Hton, posetioci će imati priliku da vide omote i plakate iz prethodnih 11 godina, koliko postoji i sam bend. 

Retrospektiva omota i plakata grupe Hton

Autor gotovo svih radova je umetnica Sanja Stojilković. Posetioci će, pored preslušavanja muzičkog stvaralaštva grupe Hton, biti u prilici da sebi priušte i suvenire sa izložbe (muzička izdanja grupe uključujući i aktuelni singl, printove, bedževe, razglednice i dr.).

Café Grunf Nušićeva 1

Nekako slično, sa budžetom poput grupe TNT, nastao je leta 2012. godine i novi kafić u centru Subotice. Café Grunf u Nušićevoj ulici, poneo je stoga ime slavnog letača i konstruktora a delom i zbog Klodovika, takođe junaka opšteobožavanog stripa Alan Ford. Ko ne zna, Klodovik je bilo i ime nekad popularnog kafića koji se nalazio na istom mestu početkom dvehiljaditih.Novi kafe naginje alternativi, umetnosti i prisnoj atmosferi. Namera je da se gosti privuku popularnim cenama pića ali i živim nastupima autorskih bendova, tematskim i književnim večerima i izložbama.Ljubitelje stripa, posebno Alana Forda, privući će tapete od kaiševa popularnog izdanja besmrtne filozofije „Ako kaniš pobijediti – ne smeš izgubiti !“ i  “Bolji je nečastan bijeg nego častan poraz.“.

telefon: 064/1252520 e-mail: nightyellowcolour@yahoo.com website: www.facebook.com/CafeGrunf

U okolini