Noć muzeja

Subotica

Noć muzeja

Porodica priča bajku

Ove godine naša vredna zajednica žena u Udruženju po prvi put organizuje izložbu za Noć Muzeja sa šarenim programom. Zaokružite na mapi i ovo mesto na adresi Cara Lazara 23.

-Porodica priča bajku-

"Reč porodica je toliko moćna. Svega nekoliko slova u svima nama budi tolike i tako snažne emocije i osećaje. U ovoj jednoj reči sadržan je svakodnevni život, naše ponašanje i naše misli, ova jedna reč uči nas šta je pravo, kako da se uhvatimo u koštac sa porazima, kako da podignute glave koračamo kroz život, kako da patimo, ali i kako da se radujemo malim stvarima. Porodica je kao štofani kaput:- Sazdana je od bezbroj šarenih niti, zauvek isprepletenih i zamršenih. Te su niti veoma čvrste jer drže kaput da se ne raspadne, poznate su nam i apsolutno jedinstvene. Na tom kaputu ima mesta za sve, od čvorića do najlepšeg veza."

U pripremi je šareni program koji ima za cilj jasniju formulaciju i doživljaj koncepta porodice i njene vrednosti.

Posetioce očekuju brojna iznenađenja kao što je npr. Fotografisanje porodica u vintage stilu – “Da imaš u budućnosti uspomenu iz prošlosti”

Udruženje Anahitas Cara Lazara 23, Subotica

„Anahitas“ je udruženje za brigu žena i trudnica koja u svojoj delatnosti ima šaren program. Edukacija žena i budućih roditelja, radionice za bebe i mame, lični razvoj pomoću bajki, umetničke radionice za lični razvoj su samo od nekih kojima se bavi stručni tim udruženja.

telefon: 063 26 70 09 e-mail: anahitas024@gmail.com website: www.anahitas.org|www.anahitas.org