Noć muzeja

Noćna škola stripa

Nauči kako da pomogneš drugima, ali i sebi! Kroz naše radionice prilagođene najmlađim uzrastima pokazaćemo kako bi trebalo da reagujemo u slučaju eventualne nesreće i zaštitimo sebe i druge oko nas.

Noćna škola stripa od 16.00 do 20.00

Stripovi se čitaju, vole, ali i crtaju od malih nogu! Od tvojih omiljenih autora u našoj školici nauči kako se prave stripovi i, zašto da ne, na licu mesta izradi strip inspirisan našim nasleđem ili pak druženjem kao što je Noć muzeja.

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda Kalemegdan 14

Zavod za zaštitu spomenika kulture smešten u zgradi bivšeg Vojnog muzeja u Gornjem gradu Beogradske tvrđave.Već u prvim godinama rada, pored donošenja rešenja o zaštiti spomenika kulture, Zavod je izvodio radove na konzervaciji i restauraciji najugroženijeg arhitektonskog i arheološkog nasleđa, evidentirao nove arheološke lokalitete, pojedinačne arhitektonske objekte, ambijentalne urbane i ruralne celine, javne spomenike i zbirke, znamenita mesta.Prioritet u programskoj orijentaciji bilo je publikovanje saznanja o kulturnom nasleđu Beograd, a ova aktivnost je smatrana za najadekvatniji način njegove zaštite.

telefon: 3287-557, 3287-420 e-mail: office@belgradeheritage.com website: http://www.beogradskonasledje.rs|www.beogradskonasledje.rs